Delen:
15.feb.2017

Nielson ontvangt Gouden Plaat bij Coen & Sander

Nielson ontving zojuist uit handen van Coen & Sander bij Radio 538 een gouden plaat voor zijn 2e album Weet Je Wat Het Is.
In maart 2016 bracht hij het album geheel onverwachts uit tijdens zijn gelijknamige concert in de Heineken Music Hall.

"Lieve lieve mensen duizend maal dank voor het kopen/downloaden/streamen van mijn album " Weet Je Wat Het Is " want hij is GOUD!!!

Nooit eerder meegemaakt dat een album goud ging en ik gloei van trots. Het maken van dit album, waarop ik mocht samenwerken met mijn helden Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Dje, was al een top periode voor mij en nu gaat hij ook nog met een gouden stempel de boeken in. Gelukkiger kunnen jullie me niet maken.
Een hele dikke shoutout naar mijn mannen Matthijs de Ronden, Don Zwaaneveld, Lodewijk Martens & Remco de Ruiter. Allemaal keihard voor gewerkt.
Nu weer door, want er komen te gekke nieuwe dingen aan en vooral vet veel nieuwe muziek. Dat beloof ik jullie! 🙏🏻

Liefde