Delen:
07.mrt.2016

NIELSON KEERT IN 2017 TERUG MET ‘WEET JE WAT HET IS’ IN HEINEKEN MUSIC HALL

PERSBERICHT

NIELSON KEERT IN 2017 TERUG MET ‘WEET JE WAT HET IS’ IN HEINEKEN MUSIC HALL

AMSTERDAM, 7 maart 2016 |
Zojuist heeft Nielson bekend gemaakt dat ‘Weet Je Wat Het Is’ op 11 maart 2017 terugkeert naar de Heineken Music Hall. De eerste editie van zijn eerste eigen grootschalige event vindt aanstaande zaterdag plaats met gastoptredens van onder andere GuusMeeuwis, Jiggy Djé en Paul de Munnik.De kaartverkoop van de tweede editie in 2017 start 12 maart 2016 om 08:00 uur via weetjewathetis.nl. Tevens zijn de allerlaatste kaarten voor de eerste editie van ‘Weet Je Wat Het Is’, aanstaande zaterdag te koop via www.weetjewathetis.nl 

Ook is vandaag de nieuwe single van Nielson - 'Hotelsuite' verschenen; een samenwerking met Jiggy Djé. "Hotelsuite' is een typisch Nielson-liedje, maar dan wel met een heel lekker RnBsausje" aldus Nielson. Jiggy Djé is tevens een van de artiesten die komende zaterdag te gast zijn bij Nielsons 'Weet Je Wat Het Is' in de Heineken Music Hall.

Nieuws