Delen:
27.okt.2015

Nielson naar HMH

PERSBERICHT:
 
NIELSON VOOR HET EERST NAAR DE HEINEKEN MUSIC HALL
 
Amsterdam, 26 oktober 2015 -Zanger Nielson zal op zaterdag 12 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam optreden. De populaire singer-songwriter, onder meer bekend van de hits “Sexy Als Ik Dans” en “Beauty And The Brains”, geeft voor het eerst een grootschalig eigen optreden onder de titel “Weet Je Wat Het Is”. Het evenement brengt een avond vol hits verdeeld in drie onderdelen; covers, eigen werk en een feestelijke afterparty. Ook zullen er diverse gastartiesten meespelen.
 
Het eigen evenement is een logische stap na twee jaar hard werken veel muziek schrijven. Zowel Nederland als België komen met enig regelmaat in aanraking met de frisse eigen klanken van de singer-songwriter. Ook “Hoe” met Miss Montreal en “Mannenharten” met BLØF werden dikke hits en bekroond met diverse awards.
 
Tijdens “Wat Je Wat Het Is” in de Heineken Music Hall wil Nielson ook een andere kant aan het publiek laten zien. Van jongs af aan bewerkt hij regelmatig bestaande hits naar het Nederlands om ze vervolgens te voorzien van de typische Nielson sound. “Hier” van BLØF werd opgepikt en onder een TV commercial gezet, “De Man Die Niet Kan Gaan” (cover van The Script) werd omdat er veel vraag naar was zelfs als single uitgebracht. Uniek is ook dat Nielson zijn bezoekers zal betrekken bij verschillende onderdelen van zijn concert. Zo zal er gestemd kunnen worden op o.a. liedjes voor de setlists en de aankleding van het décor.
Voeg daar een feestelijke afterparty aan toe (want ik hou zelf ook wel van een feestje, dus waarom dat niet meteen combineren, aldus Nielson) en de avond is compleet.
 
Voor Nielson is de tijd daar om naar de Heineken Music Hall te gaan. De zanger daarover: “Ik speel al een tijdje met de gedachte om een evenement te organiseren waarin mijn covers en hits, samen met een aantal leuke gasten de ingrediënten vormen voor een feestelijke zaterdagavond. Het kwam er alleen steeds niet van. Samen met mijn team hebben we vooral veel in de studio gezeten, schrijven is het allerleukste wat er is. Maar nu moet het er toch maar van komen. Ik vind het ontzettend spannend maar kijk er ook heel erg naar uit. Voor mij is dit de absolute kroon op het werk, een heel bijzonder hoogtepunt in m’n carrière”.
 
NIELSON | WEET JE WAT HET IS
Heineken Music Hall, Amsterdam
Zaterdag 12 maart, 2016
Deuren: 19.00 uur, start concert: 20.30 uur
Kaarten: €27,50 verkrijgbaar via www.weetjewathetis.nl

Nieuws