Delen:
23.apr.2015

MTV Presents: Nielson

Op 11 mei organiseert MTV een exclusieve akoestische showcase rondom de release van de nieuwe EP 'Met de tijd mee' van Nielson in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Er zijn geen kaarten te koop voor dit exclusieve event. Fans van MTV en Nielson kunnen kaarten winnen via MTV.NL/Nielson.

Nielson zal nummers spelen van zijn nieuwe EP 'Met de tijd mee - deel 1', de hits van zijn album 'Zo van ah yeah' en als primeur ook een voorproef op zijn EP 'Met de tijd mee - deel 2'.

Nielson zegt erover: 'Ik ben vereerd om op zo’n mooie locatie de liedjes van mijn nieuwe EP 'Met de tijd mee' te mogen spelen. Liedjes spelen zoals ze bedoeld zijn voor, klein en akoestisch, voor mensen die van muziek houden. Ik kan niet wachten.'

Maurice Hols General Manager Benelux van  Viacom International Media Networks, waar MTV onder valt: 'We vinden het fantastisch om met een artiest als Nielson zo’n exclusieve akoestische showcase te organiseren. Zijn muziek leent zich hier uitstekend voor. Daarbij geven we fans van MTV de kans om deze nieuwe muziek van dichtbij en op een exclusieve manier te beleven.'

Nieuws