Delen:
29.mrt.2015

Nielson - met de tijd mee deel 1

Er staat dit weekend iets heel speciaals te gebeuren. In de nacht dat er wordt geschakeld van winter- naar zomertijd, brengt singer-songwriter Nielson toepasselijk - zijn nieuwe EP Met de tijd mee uit.
 
Met de tijd mee (deel 1) komt precies op het moment uit dat de wintertijd wordt ingeruild voor de zomertijd, om 2:00 uur ’s nachts. De gloednieuwe EP is vanaf zondag 29 maart, 2:00 uur ’s nachts exclusief te verkrijgen op Spotify. Op 30 maart zal de EP ook verkrijgbaar zijn via iTunes en Deezer. Met de tijd mee bestaat uit twee delen en kan gezien worden als twee mini soundtracks; één voor de zomer (deel 1) en één voor de winter (deel 2). Deel 2 staat gepland voor in de nacht van 24 op 25 oktober, wanneer er weer geschakeld wordt van winter- naar zomertijd.
 
Beide EP’s bevatten zes songs die gekoppeld zijn aan de zes maanden die tussen zomer- en wintertijd zitten. De liedjes op het eerste deel van Met de tijd mee’ zijn vrolijk van aard, terwijl deel 2 uit meer melancholische liedjes bestaat voor de wintermaanden. Alle nummers op de EP zijn geschreven en mede geproduceerd door Nielson.
 
Twee weken geleden bracht Nielson de derde track uit van de EP: ‘Ik heb een meisje thuis. Eerdere singles ‘Sexy Als Ik Dans en De Kleine Dingen werden in 2014 uitgebracht. ‘Sexy Als Ik Dans behaalde de platina status in Nederland en in België was het nummer goed voor goud.
 
Met de tijd mee deel 1 is vanaf zondag 29 maart 02:00 uur op Spotify te bestellen spotify:album:53NnbJgNP4jDGJ6Zy5MYwu. Op 30 maart is de EP ook te verkrijgen op iTunes en Deezer.
 
Tracklist Met de tijd mee deel 1
  1. Deze is voor jou
  2. Ik heb een meisje thuis 
  3. Maak me af
  4. Sexy als ik dans 
  5. De kleine dingen 
  6. Blijf nog even

Nieuws