Delen:
27.feb.2015

Win een date met Nielson

Vrouwelijke fans van Nielson opgelet: de komende weken is er een exclusieve date te winnen met de populaire Nederlandse singer-songwriter.
 
Naar aanleiding van de aankomende release van Nielson’s nieuwste single ‘Ik heb een meisje thuis’ gaat vandaag om 12:00 uur een unieke online campagne van start via de social media kanalen van Nielson. In een stijlvol filmpje nodigt Nielson zijn vrouwelijke fans uit om met hem op een date te gaan, omdat hij van zijn meisje thuis een avond carte blanche heeft gekregen. Op deze date zullen Nielson en de gelukkige winnares een volledig verzorgde chique avond beleven. Het filmpje heeft een jaren ‘50/’60 setting, net als de videoclip van ‘Ik heb een meisje thuis’. Fans wordt gevraagd het filmpje te delen op hun social media kanalen met de hashtag #ikhebeenmeisjethuis en de single te pre-orderen op iTunes.
 
Naast het uitkomen van Nielson’s single komt binnenkort ook zijn EP ‘Met de tijd mee’ uit. Deze EP komt uit in de nacht van 28 op 29 maart en is onderdeel van een tweeluik waarvan het tweede deel uitkomt in oktober. Beide delen van de EP komen uit in de nacht waarvan er van zomertijd naar wintertijd en vice versa geschakeld wordt. DE EP bevat zes nummers die gekoppeld zijn aan de zes maanden die tussen zomer- en wintertijd zitten. De eerste single ‘Ik heb een meisje thuis’ komt 13 maart uit. Alle nummers op de EP zijn geschreven en mede geproduceerd door Nielson.

Bekijk het filmpje: http://bit.ly/1MXq7jA
Bestel 'Ik heb een meisje thuis' nu op iTunes: http://apple.co/1DxwF3a

Nieuws