Delen:
05.sep.2014

Q-Music, DWDD, 538!

Helden! 

Wat zit ik er lekker in zeg deze week! Ik mocht mijn single "Sexy als ik Dans" spelen bij Mattie & Wietze op Q-Music en met mijn awesome superband bij DWDD en vanochtend bij Evers Staat Op op 538! Mede hierdoor staat "Sexy als ik Dans" alweer bijna de hele week in de top 5 in de iTunes lijst! Vandaag was mijn single ook nog eens de hoogtste nieuwe binnenkomer en daarmee "klapper van de week" in de Top 40!! Wat ongelooflijk tof en wat ben ik een gelukkig man dat ik elke dag mag opstaan en mag doen wat ik het leukst vind; muziek maken! En dat komt door jullie, jullie zijn awesome! THANKS!!

Hieronder kun je alle filmpjes van deze week terugkijken: 
Morgen speel ik in Doetinchem met mijn band en zondag solo in Driel, ik hoop jullie bij een van de komende shows te zien en kijk nog even in de agenda hier op de site waar ik nog meer zal spelen! 

Wat een week!

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson 

Nieuws