Delen:
25.jul.2014

Wat een weken

Wat een weken waren het. Enerzijds vreugde bijvoorbeeld over dat Beauty & de Brains vorige week vrijdag precies 2 jaar geleden uitkwam, anderzijds verdriet in het land over de heftige gebeurtenissen in de wereld. Het zijn bizarre tijden.

Vorige week dus het 2 jarig bestaan van mij als artiest, wat we hebben mogen meemaken in die tijd tot nu is meer dan bijzonder te noemen. Ik mag me prijzen met jullie als mijn helden en de mensen om mij heen zoals mijn superband waarmee ik er altijd en overal een feestje van probeer te maken door het hele land. Zo ook komende zondag op het Summerdreamers Zomer Festival in Nuland / Vinkel waar ik om 17:15 mag spelen in een te gekke line up met onder andere ook Jan Smit en Niels Geusenbroek!

Afgelopen week heb ik eindelijk kunnen afspreken met een van mijn in de afgelopen 2 jaar gemaakte vrienden; Simon Keizer. Ik ben op bezoek gegaan in het gastvrije en gezellige Volendam en er een top avond beleefd met een gezellige groep mensen :)Tot slot komen er nog hele mooie tijden aan met toffe shows en nieuwe muziek om over te vertellen maar ik vind het contrast met wat er afgelopen weken is gebeurd zo groot dat ik jullie daar later als de tijd daar is van op de hoogte stel. 

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson

 

Nieuws