Delen:
20.jun.2014

Groots, Concert At Sea!

Helden!

Afgelopen weekend en woensdag stond ik met mijn awesome superband in het Philips Stadion in Eindhoven en mochten we het voorprogramma van Guus Meeuwis spelen! Een enorme eer, ik ben opgegroeid met de muziek van Guus en het is echt een van mijn helden! :) Met 2 gewonnen wedstrijden van Oranje erbij werd het een bijzonder 4 dagen durend feest in Eindhoven! We hebben gelachen en gezongen, het was ontroerend en een geweldige ervaring waar ik iedereen heel erg dankbaar voor ben!Komende vrijdag is het volgende hele grote toffe ding alweer, namelijk Concert At Sea! Met mijn band gaan we daar weer spelen op het Umoja podium, vorig jaar was te gek dus dat kan dit jaar niet mis! Wij kunnen niet wachten! Ik hoop jullie daar te zien, of natuurlijk bij een van de andere toffe shows bij jou in de buurt!Tot snel! Deel de liefde, tweet about it!

Nielson

 

Nieuws