Delen:
06.jun.2014

Helden van Amstel, Groots met een zachte G!

Helden! 

Vorig weekend te gekke shows gedaan! Vrienden van Amstel Zingen hun Helden was een van de hoogtepunten. Met Waylon, Xander, Nick & Simon en Van Velzen ging het los in Groningen! Ik speelde liedjes van Michael Bublé en Guus Meeuwis en deed ook nog De Kapitein deel II van Acda & de Munnik mee met Nick & Simon, geweldig! Morgen strijken we met zijn allen neer in Alkmaar voor de tweede en tevens laatste Helden van Amstel show, ik heb er weer enorm veel zin in! :)Over precies een week is het WK begonnen en sta ik met Guus Meeuwis in het PSV Stadion in Eindhoven voor de eerste show van Groots met een zachte G!!
Ik mag daar het voorprogramma doen met mijn awesome superband, ik voel me enorm vereerd, zeker omdat ik vroeger vaak de liedjes van Guus speelde toen ik net begon met gitaar spelen en zelf ook al in het stadion heb gezeten om te kijken! Ik kan niet wachten! Vanavond sta ik in Uden en zondag Made, kijk in mijn agenda waar ik verder nog te vinden ben komende tijd en hopelijk tot snel!

Deel de liefde, tweet about it.

Nielson

Nieuws