Delen:
24.mei.2014

Studio, DWDD, Racoon & Friends

Helden!

Er komt een hele toffe tijd aan waar ik heel veel zin in heb, met enorm veel festivals waar ik met mijn superband mag spelen deze zomer waarvan morgen een hele bijzondere. 
Begin van het jaar ben ik namelijk door de mannen van Racoon gevraagd om te spelen op een benefietconcert voor Stichting Jayden en dat is morgen met onder andere Guus Meeuwis en Chef' Special! Beloofd een te gekke avond te worden!

Afgelopen week was ik weer in studio om verder te werken aan nieuwe muziek waarna ik te gast was bij DWDD om mijn Guilty Pleasure te spelen! Mijn versie van 'Mmmbop' van Hanson is hieronder te bekijken! Bedankt voor alle reacties!

 

Vanavond naar Sittard om daar te spelen op de Horeca Markt (Projek11) dus ik ga straks de auto in! Hopelijk tot snel!

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson

Nieuws