Delen:
09.mei.2014

Bevrijdingsdag, Bibelot, Groots Overzee!

Helden!

Maandag was te gek, bevrijdingsdag was heel bijzonder met 2 fantastische shows met geweldige mensen in zowel Zwolle als Vlissingen! Ik heb er enorm van genoten met mijn superband! Bedankt allemaal :) Morgen mag ik met Guus Meeuwis mee naar Texel voor het Groots Overzee concert als voorproefje op de Groots met een zachte G concerten in Juni! We gaan al vroeg in de middag de boot op en zijn dan de hele dag op Texel om te repeteren en te genieten om dan vanaf 20:15 te spelen in het voorprogramma van Guus! Ik kan niet wachten! :)

20 december dan, dan gaat er iets heel tof gebeuren. Dan geef ik namelijk voor het eerst in Dordrecht, de stad waar ik geboren en getogen ben en nog altijd woon, een eigen (eindejaars) concert in poppodium Bibelot! Vanaf morgen 10 mei om 10:00 uur gaat de voorverkoop van start dus zorg dat je optijd bent met het halen van je tickets! Ik kan alvast beloven dat ik met mijn superband en team alles uit de kast zal halen en er een fantastisch feestje van zullen maken in Dordrecht! Via deze link kun je vanaf morgen kaarten kopen, het duurt nog even maar hopelijk tot daar!!

Alvast een heel fijn weekend helden en onthoudt; deel de liefde, tweet about it! 

Nielson

 

Nieuws