Delen:
04.mei.2014

Nieuwe muziek, Festivalseizoen, Bevrijdingsdag

Helden! 

Vrijdag was ik voor het eerst sinds de laatste opnamens van mijn debuut album #zovanahyeah weer eens in de studio met mijn team om muziek te maken, nieuwe muziek!! Ik heb enorm veel zin in komende tijd in de studio met nieuwe liedjes en daarnaast ook met een nieuw festivalseizoen voor de boeg! Afgelopen week zijn een een hele hoop shows bijgekomen in de agenda, deze kun je vinden op de site en ik hoop jullie natuurlijk ergens in het land tegen te komen bij een van die shows bijvoorbeeld Concert At Sea, Strandfestival Zand of de Groots met een zachte G concerten met Guus Meeuwis! 

Morgen is het bevrijdingsdag en speel ik 2 shows. Ik begin met mijn superband om 12:20 op Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle en vervolgens gaan we met zijn allen door naar Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen om 19:00! Laten we met zijn allen de vrijheid vieren en er een prachtige dag van maken! Hopelijk tot daar!

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson 

Nieuws