Delen:
18.apr.2014

De allerlaatste #zovanahyeah clubtour show!

Helden! 

Wat was dit al een ongelooflijke clubtour tot nu toe, elke zaal stond vol en de sfeer was fantastisch, kortom het was ZO VAN AH YEAH!! Vanavond sta ik dan als afsluiter tot mijn grote trots met mijn awesome superband in een van de mooiste poptempels van ons land: Paradiso Amsterdam! Ik kan niet wachten tot showtime vanavond, om er nog 1 keer voor deze #zovanahyeah clubtour een feestje van te maken met jullie! Dus kom naar Amsterdam want er zijn nog maar een paar kaartjes en beleef deze avond met mij, mijn band en nog heel veel andere helden! Ik hoop jullie allemaal te zien :)

Ook is de single 'Mannenharten' met Bløf genomineerd voor de Rembrandt Awards in de categorie 'Beste Filmhit' wat natuurlijk supertof is! Je kunt weer stemmen voor deze award en dat kan via deze link! Verder gaat langzaam het festivalseizoen weer van start en staan we zondag eerst op Paaspop Schijndel en daarna Paaspop in Den Hout! Volgende week vrijdag Oranjenacht in Gouda en zaterdag Kingsday Breda wat ook enorm vet beloofd te worden! Er komen weer prachtige shows en een zo van ah yeah tijd aan en ik heb er enorm veel zin in! Eerst vanavond maar eens een klapper van een show neerzetten in Paradiso, de allerlaatste #zovanahyeah clubtourshow! :)

Tot snel en deel de liefde, tweet about it! 

Nielson

Nieuws