Delen:
12.apr.2014

Wat een #zovanahyeah tijden!

Helden! 

Wat een tijden zijn dit! Het album gaat goed. De clubtour is in volle gang, zaterdag mag ik met mijn mannen aantreden in een uitverkocht Tivoli in Utrecht voor de #zovanahyeah clubtour en zondag staat een zo goed als uitverkochte Effenaar Eindhoven op het programma in diezelfde tour! Het is echt geweldig wat we meemaken, elke show is een groot feest en iedereen is enorm enthousiast! Voor zondag zijn nog een paar kaartjes te koop en volgende week vrijdag mag ik ook nog eens afsluiten in het prachtige Paradiso Amsterdam! TE gek!!!

Tussendoor mocht ik donderdag ook nog bij de 3FM Awards zijn, om te spelen en omdat ik maarliefst 3 keer genomineerd was! Helaas mocht ik ondanks al jullie stemmen geen award mee naar huis nemen maar het was een geweldige avond en ik wil alle winnaars feliciteren! Daarnaast wil ik natuurlijk jullie bedanken voor jullie enorme steun en lieve berichten en uiteraard voor elke stem die jullie hebben uitgebracht op mij. Zonder jullie kan ik niet doen wat ik elke dag mag doen en daar ben ik enorm dankbaar voor! :)

Hieronder kun je mijn optredens op de 3FM Awards terugkijken en ik hoop jullie natuurlijk bij een van de laaste 3 clubtourshows te zien!

Deel de liefde, tweet about it!
Nielson

Nieuws