Delen:
04.apr.2014

Zo Van Ah Yeah Clubtour

Helden!

Het is eindelijk begonnen! De #zovanahyeah clubtour is gisteren afgetrapt in Het Paard van Troje in Den Haag. Het was echt bizar vet! Bedankt iedereen :)
Vanavond nummer 2 in Metropool Hengelo! Er zijn nog maar een paar kaartjes dus ga snel naar de agenda sectie op de site en haal de laatste kaartjes of kom vanavond naar Metropool Hengelo!Volgende week donderdag word enorm spannend want dan zijn de 3FM Awards! Ik ben er voor maarliefst 3 genomineerd, #bestezanger #bestepop en #beste single en er moet flink gestemd worden! Dat kan via DEZE link! Laten we er een topavond van maken en er hopelijk 1 mee naar huis nemen! Ik zie jullie graag daar of bij een van de volgende clubtour shows in Utrecht, Eindhoven of Amsterdam! Jullie zijn mijn helden!

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson 

Nieuws