Delen:
28.mrt.2014

WEEK 3 #ZOVANAHYEAH

Helden!

Deze week heb ik een paar van de laatste promo's voor mijn album gehad, ik mocht woensdag gezellig langs bij RTV Rijnmond en Omroep West om het te hebben over #zovanahyeah en mijn komende clubtour! Volgende week donderdag rond deze tijd zit ik mijn met team en awesome superband in Den Haag om later die avond de #zovanahyeah clubtour af te trappen in de grote zaal van Het Paard van Troje! We hebben er enorm veel zin in, deze week nog 1 keer repeteren en dan zijn we er helemaal klaar voor om een supervette show neer te zetten voor iedereen! Er zijn voor een paar van de clubtour shows nog kaartjes dus wees er snel bij voor het uitverkoopt! Ik hoop jullie daar allemaal te zien! :)

Donderdag mocht ik dan nog naar Gijs Staverman op Radio 2 wat enorm gezellig was en vanavond speel ik met mijn band de eerste festival show van het jaar op de Halfvastenfeesten in het dorpje Zeeland in Brabant! Tot vanavond of tot snel bij de clubtour! Een heel fijn weekend allemaal :)

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson

Nieuws