Delen:
21.mrt.2014

WEEK 2 #ZOVANAHYEAH

Helden! 

Deze week was er weer 1 voor in de boeken, het was geweldig! Zoals jullie al eerder konden lezen was dinsdag een band repetitie voor de #zovanahyeah clubtour. Daarna mocht ik met nominaties voor mijn voltallige schrijfteam voor ons liedje 'Hoe' op zak naar de Buma Awards, waar we ook nog een Award wonnen! Helemaal te gek!
Na een korte nacht mocht ik de volgende dag gezellig naar Koffietijd en heb ik uitgebreid mogen vertellen over mijn album Zo Van Ah Yeah welke vandaag precies een week geleden op 2 is binnengekomen in de album top 100!

Daarna had ik een paar dagen vrij en vandaag staat voor het eerst sinds het uitkomen ervan mijn single Kop in het zand in de Top40 en daarnaast is de videoclip ook nog eens over de 100.000 views!
Hieronder is hij te bekijken via youtube voor die dat nog niet heeft gedaan! Dit weekend mag ik zaterdag om 17:00 uur eerst met mijn band spelen in het Q-Hotel van Q-Music en daarna mogen we meteen door naar Assen om op de singer-songwriter avond in De Bonte Wever te spelen! Ik heb er enorm veel zin in weer lekker met mijn superband te knallen en kijk uit naar komende tijd want vanaf 3 April gaat de clubtour beginnen! Als je nog geen kaartjes heb kijk dan in de agenda op de site en haal ze snel! Het word 1 groot feest te beginnen in Den Haag en we eindigen in Paradiso Amsterdam! Ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Deel de liefde, tweet about it!

Nielson

Nieuws