Delen:
14.mrt.2014

WEEK 1 #ZOVANAHYEAH

HELDEN! Wat een week was dit! Precies een week geleden kwam mijn album #zovanahyeah uit en mocht ik deze week heel veel toffe dingen doen. Eerst ging ik met mijn superband nog even repeteren voor de aankomende #zovanahyeah clubtour! We beginnen op 3 April in het Paard van Troje in Den Haag en eindigen in Paradiso Amsterdam op 18 April! Wil je hier bij zijn en mee zingen met mijn nieuwe liedjes en heb je nog geen kaartjes? Haal ze dan snel via de agenda sectie van deze site en tot daar!

Gisteren mocht ik in de ochtendshow van Mattie & Wietze op Q-Music komen spelen en speelde ik in het kader van de 90's week een cover van I want it that way van The Backstreet Boys! Deze kun je hieronder bekijken!Vandaag was ik dan met mijn band nog te gast bij Evers staat op 538 en mocht ik naast mijn single Kop in het zand ook nog een ander nieuw liedje van mijn album spelen genaamd Klootzak! Kijk deze hier!Als klap op de vuurpijl hoorde ik vanmiddag dat #zovanahyeah op 2 in binnengekomen in de album top 100! Ik ben jullie enorm dankbaar zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn facebook berichtje van eerder vandaag en ik ben super trots! Als je hem nog niet hebt haal hem dan snel en laat me op social media weten wat je ervan vind! En onthoud: Deel de liefde, tweet about it!

Nielson

Nieuws